Printable agenda vulling

Mijn Arc agenda

Als paperlover gaat er niets boven een zelfgemaakte agenda! Ik gebruik het Arc systeem. Door de ringen kan ik gemakkelijk papier toevoegen, verplaatsen en verwijderen. Met deze agenda kan ik zelf mijn papier kiezen; een mix van lijntjespapier, dotted papier, tekenpapier en aquarelpapier. De kaft maakte ik van karton en papier met een mooie print. Voor mijn Agenda ontwierp ik een eigen agendavulling die ik hier graag met je deel.

Print je eigen agendavulling

Deze vulling is te gebruiken in elke A6 formaat agenda, bijvoorbeeld met het Arc systeem van Staples of het notitieboek van filofax. De gratis download bevat 12 maanden met 1 week op 2 pagina’s. De layout is praktisch met maximale ruimte voor afspraken en met een to do lijst voor elke week. Handig, want zo kun je toekomstige taken vast inplannen. De lege ruimte linksboven kun je gebruiken voor notities of mooie quotes. De agenda is blanco; je vult zelf de data in, dus je kunt op elk moment in het jaar beginnen.

Zo maak je jouw agenda

Print de agenda op iets dikker printerpapier (bijvoorbeeld 100 of 120 grams). Print het bestand dubbelzijdig. Als je de het bestand twee keer print hebt je 4 weken per maand. Snijd de blaadjes twee maal in het midden door (naar A6 formaat). Perforeer de pagina’s en vul de data in op de lijntjes naast de dagen. Voor de maanden met 5 weken print je die specifieke maand extra uit.

Download Nederlands

Download English

Je agenda uitbreiden

Naast deze agendavulling kun je nog meer toevoegen aan jouw agenda:

 • Tabbladen (bijvoorbeeld van mooie papier uit Flow)
 • Een (Things to do) boekenlegger
 • Tekenpapier
 • Lijntjespapier voor aantekeningen
 • Dotted (stippen) papier voor een bullet journal

Voorbeeld in een gebonden boekje

Op 1000en1boeken en in dit filmpje zie je een mooi voorbeeld van een agenda gemaakt met deze vulling.

Heel veel plezier met het maken van je eigen agenda!

Meer DIY?

Op mijn nieuwe website www.struinkunst.nl vind je inspiratie voor je art journal.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Hoi Lisette,
  Al jaren werk ik met het ARC systeem voor notities, reisverslagen, ….. nu ben ik op zoek naar een agenda vulling voor A5…zelf ben ik niet handig met het bewerken van een document….
  Vandaar deze vraag:
  Is de download voor de ARC agenda ook beschikbaar in A5 formaat?
  Alvast bedankt voor het lezen van de vraag,
  groeten Nancy.