Welkomstcadeautje voor nieuwsbrieflezers


Wist je dat bijna 100 mensen mijn nieuwsbrief lezen? Dat vind ik eigenlijk best bijzonder. Dus, om mijn trouwe lezers te bedanken, heb ik bedacht om vanaf nu af en toe een cadeautje in de nieuwsbrief te doen. Bijvoorbeeld een gratis print, een leuk zelfmaak idee of een wallpaper voor je telefoon. Nieuwe leden krijgen bovenstaande wallpaper gratis. Het is een stukje uit mijn schilderij Haze, één van mijn liefste schilderijen vanwege de zachte, winterse kleuren in combinatie met het rood. Leuk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt je cadeautje automatisch in je mailbox.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat lief van je om jouw nieuwsbriefvolgers een cadeautje te gunnen. Ik volg een paar honderd blogs redelijk actief en ben gestopt met alle nieuwsbrieven. Natuurlijk blijf ik je gewoon op de oude manier volgen. Om te zien wat jij allemaal voor prachtige dingen maakt en welke ontwikkeling je op creatooef gebied doormaakt.

    Groetjes, Margaret

    • Dankjewel voor je lieve berichtje Margaret! Ik vind het geweldig dat je me zo trouw volgt en regelmatig een berichtje achterlaat. Er ligt een cadeautje in je mailbox ;)

      Groetjes, Lisette