Boek ‘Vilt & vintage’

Mijn splinternieuwe boek Vilt & vintage is uit! Zo’n moment is super spannend; aan de ene kant een kriebel van nieuwsgierigheid, aan de andere kant lichte zenuwen of alles is zoals je gehoopt had… Het resultaat? Ik stond letterlijk te springen door de kamer van blijdschap, want wat is het boek prachtig geworden! Ik wist natuurlijk wel hoe het eruit ging zien, want ik heb alle pagina’s  wel ‘honderd’ keer bekeken en gecontroleerd… Maar als je dan het resultaat in handen hebt, geprint op prachtig mat papier – dat is wel even andere koek! Ik heb trouwens zelf de illustraties voor de binnenkant gedaan, wat het boek nog persoonlijker maakt…

In het boek vind je 16 projecten, waarmee je zelf mooie sieraden en accessoires maakt van wolvilt gecombineerd met kraaltjes, knopen, stof en haken. Elk project bevat de patroondelen op ware grootte en een uitgebreide stap voor stap omschrijving. Het boek is geschikt voor beginnende (kleine) handwerkers en inspirerend voor gevorderden.

Vilt & vintage is te koop bij Bol.com.

Author: Lisette

Mijn schilderijen en tekeningen zijn geïnspireerd op de natuur en verhalen. Meer zien? Bekijk de Collectie. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *