Boek ‘Vilt & vintage’

Mijn splinternieuwe boek Vilt & vintage is uit! Zo’n moment is super spannend; aan de ene kant een kriebel van nieuwsgierigheid, aan de andere kant lichte zenuwen of alles is zoals je gehoopt had… Het resultaat? Ik stond letterlijk te springen door de kamer van blijdschap, want wat is het boek prachtig geworden! Ik wist natuurlijk wel hoe het eruit ging zien, want ik heb alle pagina’s  wel ‘honderd’ keer bekeken en gecontroleerd… Maar als je dan het resultaat in handen hebt, geprint op prachtig mat papier – dat is wel even andere koek! Ik heb trouwens zelf de illustraties voor de binnenkant gedaan, wat het boek nog persoonlijker maakt…

In het boek vind je 16 projecten, waarmee je zelf mooie sieraden en accessoires maakt van wolvilt gecombineerd met kraaltjes, knopen, stof en haken. Elk project bevat de patroondelen op ware grootte en een uitgebreide stap voor stap omschrijving. Het boek is geschikt voor beginnende (kleine) handwerkers en inspirerend voor gevorderden.

Vilt & vintage is te koop bij Bol.com.

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

  • Van harte gefeliciteerd! Het boek ziet er super uit, deze gaat zeker op mijn verlanglijstje!

  • Wat zal je trots zijn! Ik ben hartstikke nieuwsgierig naar het eindresultaat. Het lijkt me ook erg leuk om naar één van je boekpresentaties te komen :) Ik ga kijken of ik kan want het lijkt me ook erg leuk om je een keer te ontmoeten! Gefeliciteerd!!

    • Dankjewel! Wat leuk; helemaal wederzijds, dus ik zou het heel leuk vinden als je bij een van de boekpresentaties kan komen!

  • JOEHOE! je boek, je boek, je eigen boek! Wat geweldig Lisette!!!
    Wat moet dat leuk zijn om het nu echt in je handen te hebben en in real life in de winkels te zien liggen. Iedereen moet het kopen! Het ziet er zo mooi uit!
    HARTELIJK GEFELICITEERD! * Renée

Comments are closed.