Uit de oude doos #2


Na mijn grafische opleiding maakte ik een uitstap naar een heel ander vakgebied en ruim 5 jaar lang werd ik opgeslokt door mijn opleiding en mijn eerste baan. Hiermee verdween het tekenen naar de achtergrond. In 2006, tijdens een zomervakantie, kreeg ik ineens een enorme tekenkriebel. Ik kocht een startpakketje met daarin een boekje, een schetsboek, wat potloden, gum en puntenslijper. Deze tekening maakte ik in het zonnetje, zittend voor mijn tentje – ons uitzicht op de bosrand. De tekening heb ik bewaard, want het staat symbool voor de eerste stap terug op het creatieve pad.

Dit artikel is onderdeel van de serie Uit de oude doos, waarin ik terugblik op werk van lang geleden.

Author: Lisette

Mijn schilderijen zijn geïnspireerd op de natuur en verhalen. Meer zien? Bekijk de Collectie of neem een kijkje achter de schermen. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Prachtige tekening met al diedetails. Het ziet er uit als een fijne mijmerplek bij een bos..
    Goed idee om af en toe terug te blikken. Dan zie je nog meer welk creatieve, artistieke groei je hebt doorgemaakt.