Tekeningen in de collectie

Ik heb ineens weer een enorme tekenkriebel en ik maak weer volop abstracte tekeningen in pen en kleurpotlood. De tekeningen ontstaan spontaan en vrijwel zonder schetsen. Ik werk vaak direct in inkt, zodat ik niet de neiging heb om in te grijpen in dit onderbewuste proces.

Tussen 2009 en 2012 heb ik een hele serie van dit soort tekeningen gemaakt. Door het schilderen was dit een beetje naar de achtergrond geraakt en ik was vergeten hoe fijn en meditatief deze manier van tekenen is. Zonde eigenlijk om die tekeningen nog langer te verstoppen! Twee hebben alvast een plekje gekregen in de collectie. Binnenkort voeg ik hier het nieuwe werk aan toe, waarvan je hieronder alvast een voorproefje ziet.

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *