Edelsmeden

Te leuk! Ik volg op dit moment een cursus edelsmeden en echt, er gaat een wereld voor me open. Sieraden maken doe ik al ontzettend lang, maar het bewerken en solderen van metaal voegt een heel nieuwe dimensie toe. De hanger hierboven maakte ik van messing en alpaca. Het oogje is geklonken. Een prachtige techniek, waarbij je materialen kunt verwerken zonder solderen.

Ineens zijn alle schatten die ik altijd verzamel potentiële sieraden…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Mooie hangers. Jij kunt met jouw creativiteit vast prachtige nieuwe sieraden maken van al die spullen op de onderste foto. Maar het kan ook een inspiratiebron zij voor nieuwe schilderijen. Misschien een idee om een link aan te brengen tussen jouw sieraden en schilderijen? Net als twee Amerikaanse kunstenaars die haar keramische potten en zijn schilderijen in elkaar laten overlopen.

  Groetjes, Margaret

  • Hoi Margaret,

   Dankjewel voor je reactie! Zo leuk ook dat je mijn blog zo trouw volgt. Dit zijn inderdaad precies de ‘vindsels’ die de inspiratie vormen voor mijn schilderen. Ik heb ooit al eens gespeeld met het idee om een link te leggen, dat was uit de periode dat ik vooral met vilt werkte. Goed idee dus om dat weer eens te bekijken! De raderen draaien (en mijn schetsboek raakt voller en voller). Weet je de namen van deze kunstenaars? Je maakt me wel heel nieuwsgierig…

   Groetjes, Lisette