Naast schilderijen maak ik sieraden van vilt die ik combineer met ‘gevonden’ materialen. Zo verwerk ik vintage kant, kraaltjes, knopen en kringloopvondsten tot unieke broches, kettingen en ringen. Wil je meer informatie of heb je interesse in een bepaald sieraad? Ik hoor het graag.

Zelf maken? Voor Forte uitgevers schreef ik twee creatieve boeken (Kerst in huis en Vilt & vintage) en op mijn blog vind je gratis patronen waarmee je zelf de mooiste dingen maakt.

Boek: Vilt & vintage

Maak mooie sieraden, hoesjes, etuis, tasjes en interieurdecoraties van vilt. Dit boek is een bron van inspiratie door de stijlvolle accessoires in een hippe bohemien stijl. Geen felle kleuren, maar natuurlijke tinten en mooie kleurencombinaties; perfect voor in het interieur en bij je kleding. Lisette laat zien hoe je kraaltjes, knoopjes en lintjes uit de kringloop kunt combineren met vilt, borduursels en stof.

Inkijken + bestellen

Boek: Kerst in huis

Versier je huis met kerstboomhangers, kerstslingers, kransen en tafeldecoraties. Dit boek laat al deze kerstdecoraties zien in zeven stijlen: de kleurrijke kerst, Scandinavische stijl, een Engelse kerst, Woodland, hartjeskerst, een zilverwitte stijl of kerst in bohemian chic. Maak een boom vol kleurrijke hangers van vilt of een krans vol kersthartjes, brei een kersttrui of maak zilveren sterren voor op de kersttafel.

Inkijken + bestellen

Blog: little Z handmade

Op mijn lifestyle blog little Z handmade schrijf ik over creatieve inspiratie op het gebied van handwerken, haken, breien, vilt en papier. Je vindt hier leuke diy inspiratie, artikelen over vintage shoppen, gratis haakpatronen en boekentips.

Naar de gratis patronen