Onze trouwkaart

Als creatief mens zou je verwachten dat ik veel voor mijn bruiloft zelf zou gaan maken, maar omdat ik middenin de drukte van mijn nieuwe boek zat, heb ik dat niet gedaan (en zo’n goeie naaister ben ik niet, dat ik een eigen trouwjurk zou kunnen naaien). Een van de dingen die ik wel zelf wilde maken, was het ontwerp van onze trouwkaart. In geen 100 jaar zou ik dat uitbesteden aan een ander, want als je zelf kunt ontwerpen kan het gewoon niet persoonlijker.

Dat er een busje en/of een kever – onze gezamenlijke passie – op de kaart kwam stond niet eens ter discussie. Mijn vraag aan vriend-lief: “een busje of een kever?”.  “Allebei”, was het resolute antwoord. Ik ben ongelooflijk blij met (en ook trots op) het resultaat!

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *