Printable agenda vulling

Als paperlover gaat er niets boven een zelfgemaakte agenda! Ik gebruik het Arc systeem, waarmee ik heel gemakkelijk papier kan toevoegen, verplaatsen en verwijderen. De kaft maakte ik van karton en mooi papier (zie de foto helemaal onderaan) en ik ontwierp een eigen agendavulling voor de binnenkant die ik hier graag met je deel.

De vulling is te gebruiken in elke A6 formaat agenda, bijvoorbeeld met het Arc systeem van Staples of het notitieboek van filofax. De download bevat 12 maanden met 1 week op 2 pagina’s. De layout is lekker praktisch met maximale ruimte voor afspraken en met een to do lijst voor elke week. Handig, want zo kun je toekomstige taken vast inplannen. De lege ruimte linksboven kun je gebruiken voor notities of mooie quotes. De agenda is blanco; je vult zelf de data in, dus je kunt op elk moment in het jaar beginnen.

Werkwijze

Gebruik iets dikker printerpapier (bijvoorbeeld 100 of 120 gram). Print de agendabladen dubbelzijdig op het papier. Print het document twee keer (je hebt dan 4 weken per maand). Snijd de blaadjes twee maal in het midden door (naar A6 formaat). Perforeer de pagina’s en vul de data in op de lijntjes naast de dagen. Voor de maanden met 5 weken print je die specifieke maand extra uit.

Free A6 agenda printable for Arc (by Staples) or filofax notebook agenda.

Download Nederlands

Download English

Voorbeeld

Op 1000en1boeken en in dit filmpje zie je een mooi voorbeeld van een agenda gemaakt met deze vulling

agenda

Verder in mijn agenda

Naast de agendavulling voeg ik aan mijn agenda de volgende dingen toe:

  • Tabbladen (van mooie papier uit Flow)
  • Een Things to do boekenlegger
  • Tekenpapier
  • Lijntjespapier voor aantekeningen

Heel veel plezier met het maken van je eigen agenda! Wil je meer zelf maken? Hier vind je nog meer DIY inspiratie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *