Printable agenda vulling

Voor mijn Arc agenda (zie foto hieronder) maakte ik een nieuwe agenda vulling en die deel ik graag met jullie!

De vulling is te gebruiken in elke A6 formaat agenda, bijvoorbeeld met het Arc systeem van Staples of het notitieboek van filofax. De download bevat 12 maanden met 1 week op 2 pagina’s. De layout is lekker praktisch met maximaal mogelijk ruimte voor afspraken en met een to do lijst voor elke week. Handig, want zo kun je toekomstige taken vast inplannen. De ruimte linksboven kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het noteren van mooie quotes. De agenda is blanco; je vult zelf de data in, dus je kunt op elk moment beginnen.

Werkwijze

Gebruik iets dikker printerpapier (bijvoorbeeld 100 of 120 gram). Print de agendabladen dubbelzijdig op het papier. Print het document twee keer (je hebt dan 4 weken per maand). Snijd de blaadjes twee maal in het midden door (naar A6 formaat). Perforeer de pagina’s en vul de data in op de lijntjes naast de dagen. Voor de maanden met 5 weken print je die specifieke maand extra uit.

Free A6 agenda printable for Arc (by Staples) or filofax notebook agenda.

Download Nederlands

Download English

Voorbeeld

Op 1000en1boeken en in dit filmpje zie je een mooi voorbeeld van een agenda gemaakt met deze vulling

agenda

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *