Logo voor Diezijner

Super trots ben ik, dat Nynke mij vroeg om het nieuwe logo voor Diezijner te ontwerpen. Diezijner is een winkel in Groningen met unieke kleding, schoenen, papierwaren, sieraden en woonaccessoires; alles (hand)gemaakt door ontwerpers en kleine labels. En dat ook nog eens in het leukste straatje van Groningen: de Zwanenstraat!

De stijl moest een beetje stoer worden, een klein beetje lief en vooral hip. De basis werden stevige letters in combinatie met kleine figuurtjes. Omdat Nynke wel van verandering houdt, heb ik in het logo figuurtjes verwerkt die ze kan verwisselen… Zo mooi om je eigen ontwerp zo groot op de gevel te zien staan!

BewarenBewaren

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat een leuk logo. Het past vast goed bij deze eigentijdse winkel. Geweldig dat de figuurtjes in de letters kunnen veranderen.
    Knap ontworpen!

    Groetjes, Margaret