Like a bird

Alles wordt mooier met een lijstje erom… Dit is typisch een van die werken die ik stiekem helemaal niet wil verkopen, omdat ik hem zelf zo mooi vind. Maar omdat ik niet alles kan houden en omdat dit alleen maar aangeeft hoe tevreden ik erover ben, heb ik deze tekening toegevoegd aan de collectie.

Al mijn tekeningen komen standaard in een passe partout en op deze foto zie je mooi hoe dat eruit ziet als het is ingelijst. Mocht je de tekening graag willen kopen inclusief deze zwart metalen lijst? Stuur me dan even een mailtje.

De pauw-achtige veer is ooit ontstaan tijdens een creatieve uitwisseling, waarbij we met een groepje kunstenaars opdrachten uitwerkten en per post naar elkaar stuurden. Deze vorm dook toen ergens op en komt nog regelmatig in mijn tekeningen terug.

Meer informatie over Like a bird.

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *