Lid van Bollenstreek In Beeld

Leuk nieuws; ik ben lid geworden van kunstenaarsvereniging Bollenstreek In Beeld.

Al een aantal keer eerder kwam ik in aanraking met deze enthousiaste groep kunstenaars. Toen ik bij de gemeente Lisse exposeerde, werd ik benaderd of ik niet lid wilde worden. Dus trok ik de stoute schoenen aan en gaf me op voor ballotage. Hartstikke spannend natuurlijk, maar het werd een heel gezellig en inspirerend gesprek en ik was van harte welkom…

Bollenstreek In Beeld zit op een hele leuke en unieke locatie tussen Hillegom en Lisse – in de oude bollenschuur vind je een expositieruimte, je kunt meedoen met cursussen en workshops en Bollenstreek In Beeld is regelmatig te vinden op locatie. Zo deden ze mee met de Culturele week in Kasteel Keukenhof en ze zijn op dit moment te vinden bij de appelpluk op Landgoed De Olmenhorst. Eind oktober is de eerstvolgende thema expositie en ik ben zeker van plan mee te doen met één van mijn werken. Dus daarover later meer!

De foto is gemaakt in de kunstschuur. Je ziet werk van Anita van Diemen en Lisbeth Jørgensen Veillat.

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *