Kunstmarkt Katwijk

Op dinsdag 11 augustus sta ik met mijn schilderijen, sieraden en illustraties op de toeristenmarkt in Katwijk samen met Meliza de Vries.

De hele zomer is er elke dinsdag van 13.00-21.00 uur een toeristenmarkt in het centrum van Katwijk. Op 11 augustus is het een kunstmarkt en ik ben super bij dat ik daarbij mag zijn. Ik neem een paar (nieuwe) schilderijen mee, sieraden uit de collectie Lace en een serie nieuwe illustraties. Ik deel een kraam met mijn collega en vriendinnetje Meliza de Vries. Zij schrijft prachtige gedichten die je echt aan het denken zetten en daar maakt ze ook nog eens hele mooie illustraties bij. Wij gaan er een gezellige dag van maken en hopelijk zien we je daar!

Enneh… Katwijk is heel erg leuk, want voor of na de kunstmarkt kun je heerlijk naar het strand of de duinen in (waar je de leukerd hierboven kunt tegenkomen). Meer over Katwijk vind je op www.ditiskatwijk.nl

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Klinkt super gezellig. Leuk dat je samen met jouw creatieve vriendin een kraam hebt. Samen is net iets fijner dan ieder alleen.

    Veel plezier met voorbereiden, Margaret