Kunst kopen

Heb je iets gezien dat je mooi vindt? Geef door in welk schilderij je interesse hebt, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvende bezichtiging en/of het afhandelen van de bestelling. Schilderijen en sieraden kunnen worden bezorgd of op afspraak worden afgehaald in Hillegom. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.

Contactformulier

Verkooppunten

 

Haze

Kunstuitleen Bollenstreek

> Bekijk de collectie

Een aantal schilderijen zijn opgenomen in de collectie van Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek, Satellietbaan 14C in Hillegom. Heb je in deze collectie iets gezien dat je mooi vindt? Neem contact op met Kunstuitleen Bollenstreek.

Werk aan de muur

> Bekijk de collectie

Wil je mijn werk voor een aantrekkelijk lage prijs kopen? Dan is het mogelijk om prints (vanaf € 9,00) en reproducties op canvas (vanaf € 43,00) te kopen bij Werk aan de muur. Je kiest zelf de maat en het materiaal van het werk.

Veelgestelde vragen

 

Kan ik een schilderij meteen ophangen?
Ja, alle schilderijen zijn voorzien van een ophangsysteem van staaldraad.

Wat zijn de verzendkosten?
Dat hangt helemaal af van de maat van het werk. Neem contact op voor meer informatie. Woon je in regio Kennemerland of Duin-en Bollenstreek? Dan is verzenden gratis.

Hebben alle schilderijen een baklijst?
Sommige schilderijen komen in een houten white wash baklijst. Dit staat altijd vermeld bij het werk. Een schilderij dat geen baklijst heeft, kun je zelf (laten) voorzien van een baklijst in de gewenste stijl en kleur. Neem contact op voor advies en de mogelijkheden.