Kunst kopen

Alle schilderijen zijn geschilderd op doek, met de hoogste kwaliteit materialen. Elk schilderij is gesigneerd op de achterzijde en voorzien van een degelijk ophangsysteem (staaldraad). Sommige schilderijen komen in een houten white wash baklijst. Dit staat altijd vermeld bij het werk. Een schilderij dat geen baklijst heeft, kun je zelf (laten) voorzien van een baklijst in de gewenste stijl en kleur. Neem contact op voor advies en de mogelijkheden.

Prijzen en verzendkosten

Genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. Schilderijen kunnen op afspraak worden afgehaald in Hillegom. Neem contact op voor meer informatie.

Bezorgen en retourneren

Schilderijen worden na ontvangst van de betaling verzonden via Post.nl. Bestellingen worden beschermd verpakt en verzekerd verzonden. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan mag je deze, onbeschadigd en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na de datum van ontvangst retour sturen. De verzendkosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening en dienen te geschieden via (aangetekende) pakketpost.

Kunst kopen

Heb je iets gezien dat je mooi vindt, maar wil je liever niet via de webwinkel bestellen? Geef via het contactformulier door in welk schilderij je interesse hebt. Ik neem dan eerst (telefonisch) contact met je op voor het beantwoorden van eventuele vragen, een vrijblijvende bezichtiging of het afhandelen van je bestelling.

Exposities

Een expositie is een mooie manier om mijn schilderijen te bezichtigen. Hier vind je het overzicht van (aankomende) exposities.

Vrijblijvende bezichtiging

Het is mogelijk om schilderijen eerst vrijblijvend te bezichtigen. Neem contact op voor meer informatie.

Kunstuitleen Bollenstreek

De schilderijen in de collectie van Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek kun je bekijken in de galerie in Hillegom. Neem voor meer informatie, lenen of kopen van werk contact op met de kunstuitleen.