Mijn werk bij KuCo Kunst Atelier Katwijk aan Zee

Vanaf vandaag is mijn werk te zien in het pop-up KuCo Kunst Atelier in het centrum van Katwijk aan Zee. De galerie is rechts naast de Hema in een zijstraat van de Badstraat. De openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 uur. Als je in de buurt bent; kom zeker kijken! Er is prachtig werk te zien van KuCo leden en kunstenaars-vrienden, niet alleen schilderijen, maar ook beeldhouwwerk, dichtkunst, sieraden en zelfs een waanzinnig mooie ‘boomstam’ tafel van Arjan Snijder.

Katwijk is een sfeervolle en gemoedelijke badplaats met vooral in de zomer heel veel leuke activiteiten. Zet ook dinsdag 23 augustus vast in je agenda. Dan is er weer een grote toeristenmarkt met een kunstmarkt in het centrum van Katwijk.

expo-kuco-galerie-2

Ik was ook helemaal weg van de sculpturen en wandobjecten uit gejut drijfhout van Rob Meijer. Dat grillige hout fotografeert natuurlijk prachtig).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jouw schilderijen zijn zo herkenbaar van jou. Ze ogen licht en transparant. Maar de zorgen ook voor creatieve gedachten bij de kijker. De kunst van drijfhout is mooi, maar jouw schilderijen spreken mij veel meer aan. Ik hoop dat veel mensen datzelfde vanjouw kunst vinden en dat je er veel succes meee krijgt.

    Groetjes, Margaret