Interview en DIY in Maak Magazine

Ik werd benaderd door de dames van Maak Magazine; of ik een bijdrage wilde leveren aan de vilt edtie van Maak Magazine… En natuurlijk wilde ik dat! Ik ontwierp een vogel applicatie in een vrolijke, zomerse Ibiza stijl. In het magazine staat het patroon en een stap voor stap beschrijving hoe je deze maakt. Daarnaast staat er een drie pagina’s groot interview met mij.

maakmagazine1

maakmagazine5

Maak Magazine is een Nederlands creatief, doe-het-zelf magazine, vol inspiratie en tutorials, met elk nummer een ander thema! Al eerder verscheen een editie over papier.

Ook dit exemplaar is weer om te smullen. Het staat vol met interviews, inspiratie en tutorials. Er komen echt de liefste vogeltjes, vosjes en muisjes voorbij en er staan artikelen in met uitleg over vilt en technieken. Het interview met Kasia van Forestblue factory vind ik heel fijn. Ze maakt met naaldvilten zulke prachtig, lieve figuurtjes. Het konijntje op de cover is ook van haar…

Maak Magazine is hier te koop.

Maakmagazine4

Meer doen met vilt? In mijn boek Vilt & vintage vind je patronen voor sieraden en accessoires van vilt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *