Hallo herfst!

Wat vliegt de tijd! Het is alweer september en het mooie zomerweer heeft plaatsgemaakt voor herfstige dagen vol regen. En dat vind ik helemaal niet erg. Ik heb genoten van de zomer. Weinig geschilderd en vooral veel gefietst, gewandeld, gelezen en nieuwe inspiratie opgedaan; onder andere bij een tentoonstelling over William Morris en bij Earth matters (aanrader!) in het TextielMuseum in Tilburg.

Na zo’n fijne zomer en met een hoofd vol nieuwe ideeën is de herfst meer dan welkom! Zo pakte ik afgelopen week mijn gutsen weer eens op om een linosnede te maken. Dat was lang geleden en ik was bijna vergeten hoeveel plezier ik heb in deze techniek – ik hou nu eenmaal van dat precieze werken en de geur van drukinkt. Het resultaat zie je vast en zeker binnenkort…

Mijn expositie in Voorschoten loopt inmiddels ook bijna ten einde. Je kunt mijn schilderijen nog tot en met maandag 18 september bekijken.

Dag zomer!

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *