Fotoshoot bij Kunstuitleen Bollenstreek

Denise van der Zanden, van Kunstuitleen Bollenstreek, vroeg mij of ik foto’s wilde maken van kunstwerken in haar galerie. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Vorige week hebben we een middag gefotografeerd. En dat is genieten, want bij zo’n fotoshoot ben je in de weer met mooie spulletjes en de styling van allerlei hoekjes. Hier zie je alvast wat resultaten. Het schilderij hierboven is van Yvonne Zomerdijk, één van mijn persoonlijke favorieten. Hieronder zie je mijn schilderijen, aangevuld met keramiek van Carla Dijk. Erg leuk, want wist je dat in mijn vroege werk regelmatig huisjes voorkwamen? Bijvoorbeeld deze.

Author: Lisette

Geïnspireerd op de natuur maak ik abstracte schilderijen en tekeningen. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de Collectie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *