Fotoshoot bij Kunstuitleen Bollenstreek

Denise van der Zanden, eigenaar van Kunstuitleen Bollenstreek, vroeg mij of ik foto’s wilde maken van kunstwerken in haar galerie. Daar hoefde ik niet lang over na te denken!

Kunst in je interieur

Zo’n fotoshoot is genieten! We gingen in de weer met stoelen, planten en mooie spulletjes om allerlei hoekjes te stylen. Zo krijg je een goede indruk van hoe een kunstwerk staat in een interieur.

Yvonne Zomerdijk en Carla Dijk

Op deze foto’s zie je alvast wat resultaten. Het schilderij hierboven is van Yvonne Zomerdijk, één van mijn persoonlijke favorieten. Hieronder zie je mijn schilderijen, aangevuld met keramiek van Carla Dijk. Carla’s huisjes zijn een mooie link naar mijn eigen schilderijen, want wist je dat in mijn vroege werk regelmatig dit soort huisjes voorkwamen? Bijvoorbeeld deze.

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *