Flowers & Fashion

In het kader van het thema van de Bloemencorso, Flowers & Fashion, exposeren de leden van Bollenstreek In Beeld van 16 t/m 24 april in de Kunstschuur tussen Hillegom en Lisse. Speciaal voor deze expositie maakte ik deze twee schilderijen. De dames in deze schilderijen worden omhuld door een mantel, elk met een eigen thema. De gezichten hield ik bewust anoniem, zoals het anonieme model dat slechts de drager vormt van de kledingstukken… Bijzonder is wel dat hoe langer ik kijk, hoe meer ik het gezicht van het model lijk te ontwaren. Of is dat alleen mijn fantasie?

De expositie is te bezichtigen tijdens de Mozaïekroute en het Bloemencorso weekend: zaterdag 16 april 09:30-17:00 uur, zondag 17 en vrijdag 22 t/m zondag 24 april 10:30-17:00 uur.

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *