Exposities in september

Deze maand exposeer ik tijdens de Open monumentendagen in Hillegom (dit weekend) en bij de Bollenburcht in Voorhout (vanaf 15 september).

Monumentendagen Iconen en symbolen

Vandaag en morgen is de BIB Kunstschuur tussen Hillegom en Lisse geopend in het kader van de Open monumentendagen. Deze oude kalkzandstenen bollenschuur is de moeite van het bezichtigen waard. Op de 1e etage heeft Kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld een expositie rondom het thema ‘Iconen en symbolen’ ingericht. Hier zijn ook mijn schilderijen ‘Rock dwellers’ en ‘Nomad’ te zien. Verder is er muziek en kunnen bezoekers meedoen aan diverse workshops.

Zaterdag 10 en zondag 11 september, 11.00 – 17.00 uur
Leidsestraat 278, Hillegom

Bollenburcht

Hierna reizen deze twee schilderijen door naar de expositie in de Bollenburcht in Voorhout, te zien van 15 september tot en met 21 oktober. De Bollenburcht is gelegen in de historische bollenschuur “Westerbeek”, vlakbij de ruïne van Teylingen. Omdat in de ruïne van kasteel Teylingen op 8 en 9 oktober een Vikingmarkt is, sluit deze expositie aan bij het thema Vikingen en Keltisch werk. Naast het bekijken van de expositie kun je in de Bollenburcht ook bloembollen kopen.

Donderdag 15 september t/m vrijdag 21 oktober, 11.00 – 17.00 uur
Telingerlaan 13, Voorhout

Galerie KuCo

Mijn wand in de KuCo galerie in Katwijk is weer aangevuld met wat nieuw werk, waaronder het schilderij Field of Flowers.

Dinsdag t/m zaterdag, 13.00-17.00 uur
Noordzeepassage 103, Katwijk aan Zee

€ 98,00 | Nomad | 20x20 cm | Acryl op doek | In baklijst

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *