Expositie Landschap vol verhalen

Van 5 maart tot 5 mei is mijn werk te zien in de Bibliotheek Lisse. In deze expositie staan mijn abstracte landschappen centraal. Er is geen opening, maar vind je het leuk om mij te ontmoeten om meer te horen over mijn werk? Neem contact op, dan spreken we af voor een kopje koffie en dan bekijken we samen de expositie.

Over de expositie

Het samenspel tussen mens en natuur is een belangrijk thema in mijn werk. De mens bouwt, grijpt in, graaft en voegt toe. Mijn werk gaat over het samenspel tussen mens en natuur die samen, goedschiks en kwaadschiks, ons landschap vormgeven. In mijn landschappen vervaagt de grens tussen natuur en menselijk ingrijpen, totdat niet meer duidelijk is wat rots is en wat een gebouw. De schilderijen in deze expositie tonen abstracte landschappen waarin van alles te ontdekken valt; bomen, bloemen, gebouwen en soms ook figuren. Er blijft veel ruimte voor de fantasie en het verhaal van de kijker…

Adres & openingstijden

Bibliotheek Lisse
Koninginneweg 79 A, Lisse

Maandag 14:00-20:00 uur
dinsdag 11:00-17:00 uur
woensdag 11:00-17:00 uur
donderdag 14:00-20:00 uur
vrijdag 14:00-17:00 uur
zaterdag 10:00-15:00 uur.

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Gaaf dat je weer een nieuwe expositie in de bibliotheek krijgt. Een fijne plek waar veel mensen jouw kunst kunnen bewonderen en jouw werk kunnen leren kennen.
    Misschien is het goed om de bibliotheek te vragen om jouw expositie ook nog even in hun agenda op hun website te plaatsen.

    Groetjes, Margaret