Expositie in Noordwijk Buiten + Weef-in

Van dinsdag 11 t/m zaterdag 16 april exposeer ik in Theedrinkerij Noordwijk-Buiten. Toen ik de locatie ging bekijken werd ik alvast heel blij. De expo is in de (knus ingerichte) oude lijnbus die in de rolkas staat – wat een bijzondere locatie! Dat betekent wel dat er geen groot werk kan hangen, dus maakte ik een serie mini schilderijen met bomen. Deze schilderijtjes zijn maar 20×20 cm groot. Ze zijn, samen met mijn sieraden en een paar grotere schilderijen, te zien (en te koop) in de bus. Noordwijk Buiten is een super leuke locatie in de Bollenstreek. Ze schenken er heerlijke kruidenthee (met lekkers), bij mooi weer gaat de rolkas open en bij kouder weer knappert er een fijn haardvuur.

Weef-in

De expositie eindigt op zaterdag 16 april tijdens de Weef-in van 13.30-15.30 uur. Beginnende en ervaren wevers en weefsters zijn dan welkom om ideeën uit te wisselen. De deelnemers nemen weefsels, boeken en soms zelfs hun weefgetouw mee. Dus weef je zelf of ben je nieuwsgierig geworden naar het weven? Je bent van harte welkom! En als je het leuk vindt kan ik je natuurlijk ook alles over mijn schilderijen en sieraden vertellen…

Bus

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *