Expositie Horizons

Van donderdag 23 maart t/m zaterdag 27 mei 2017 is mijn werk te zien in Bibliotheek BplusC locatie Stevenshof in Leiden.

Mijn schilderijen ontstaan vanuit mijn liefde en  fascinatie voor de natuur. Vooral het samenspel en de strijd tussen mens en natuur, die samen het landschap vormgeven, vormen een belangrijk thema in mijn werk. Tijdens de expositie Horizons zijn al mijn schilderijen binnen dit thema samengebracht. Aanvullend zijn kleine schilderijen en sieraden te zien in de vitrinekasten.

 • Hallo Lisette,

  Ik heb je werk in de bibliotheek gezien en vind het inspirerend. Ik probeer je site te bekijken, maar helaas geef die bij scrollen steeds een probleem. Dan sluit het venster. Ben je daarvan op de hoogte? Ik zou graag meer lezen.
  Succes met je werk en ik volg je nu op pinterest. Daar zag ik dat we enige raakvlakken hebben. Ik schilder nu bv ook een dikke dame, heb ook interesse in vilt en heb meerdere hoezen voor notitieboekjes genaaid.

  Vr gr Fleur, Guitig Goed

  • Hoi Fleur,

   Dankjewel voor je berichtje. Leuk om te horen dat je enthousiast bent over mijn werk. Ik heb nog niet eerder gehoord dat mijn site niet werkt en ik kan het op geen van mijn apparaten reproduceren. Op wat voor apparaat en in welke browser bekijk je de site? Dan kan ik proberen te achterhalen wat er misgaat. En je kunt de site misschien bekijken op een ander apparaat of met een andere browser? In elk geval leuk dat je me volgt via Pinterest. Mocht je het leuk vinden dan kun je me ook volgen via Facebook of via de nieuwsbrief. http://www.facebook.com/liefsLisette of http://eepurl.com/biPZm5

   Groetjes, Lisette

Comments are closed.