Expositie Atelierroute Hillegom met workshop

abstract schilderij landschap met rotsschildering

Op zaterdag 28 september 2019 doe ik mee aan de Atelierroute Hillegom met een expositie en workshop in Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek. De atelierroute is onderdeel van het Cultuurfestival in Hillegom. Nu duimen dat we mooi weer krijgen, want deze route is het leukst op de fiets! Je start bij het Fioretti College in het centrum van Hillegom. Je fiets onder andere langs de School, Kunstuitleen Bollenstreek, The Living Museum in Bennebroek en je komt bij verschillende kunstenaars thuis.

Expositie

Mijn expositie vind je op de benedenetage van de kunstuitleen. Hier kun je ook het werk van Denise van der Zande bekijken. Van mij zijn diverse abstracte landschappen te zien, aangevuld met klein werk. Denise schildert tulpen, narcissen, pioenrozen en rozen op groot formaat.

Workshop abstract schilderen

Workshop abstract schilderen

In de middag mag je bij mij aanschuiven voor een workshop abstract schilderen (acryl op papier). Abstract schilderen moeilijk? Nee hoor! Met mijn aanpak maak je op een leuke en eenvoudige manier een abstract kunstwerkje.

Cultuurfestival Hillegom

De Atelierroute is onderdeel van de tweede editie van het Cultuurfestival. Deze uitmarkt vindt plaats in het Fioretti College in Hillegom. Kom ontdekken wat Hillegom te bieden heeft op cultureel gebied! Met live muziek, workshops, dans, atelierroute, stand-up comedy, huttenbouw, poëzie, debat, wereldkeuken en exposities.
Meer informatie

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *