28 sep – 5 okt 2019: Expositie Kunstuitleen Bollenstreek

Deze expositie is nog tot zaterdag 5 oktober 2019 te bekijken. De Kunstuitleen is open op woensdag van 9.00-12.00 uur en op donderdag en vrijdag van 14.00-17.00 uur.

Op zaterdag 28 september 2019 doe ik mee aan de Atelierroute Hillegom met een expositie en workshop in Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek. De atelierroute is onderdeel van het Cultuurfestival Hillegom. De route start bij het Fioretti College in het centrum van Hillegom en gaat onder andere langs de School, Kunstuitleen Bollenstreek, The Living Museum in Bennebroek en je komt bij verschillende kunstenaars thuis.

Expositie

Mijn expositie met diverse abstracte landschappen vind je op de benedenetage van de kunstuitleen. Vanaf ongeveer 13.00 uur ben ik zelf ook aanwezig en om 14.00 geef ik een (gratis) workshop abstract schilderen.

Cultuurfestival Hillegom

De Atelierroute is onderdeel van de tweede editie van het Cultuurfestival. Deze uitmarkt vindt plaats in het Fioretti College in Hillegom. Kom ontdekken wat Hillegom te bieden heeft op cultureel gebied! Met live muziek, workshops, dans, atelierroute, stand-up comedy, huttenbouw, poëzie, debat, wereldkeuken en exposities.
Meer informatie

Route

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *