Een nieuwe stad

Een nieuw jaar, een nieuwe stad! Deze keer in olieverf, waardoor de kleuren nog mooier zijn… Deze stad zit vol kleine straatjes, vreemde gebouwen en bomen en planten. Wil je zien waar ik op dit moment aan werk? Volg me dan op Instagram. Hier geef ik regelmatig kijkjes achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik wens je een gezond, creatief en geslaagd 2017. Dit is weer een mooi schilderij. De olieverf geeft het een mooie look. Heerlijk dat er op jouw schilderij veel is te zien en te ontdekken. De kijker kan zijn eigen fantasie tegebruiken tijdens het kijken.

    Groetjes, Margaret

    • Dankjewel Margaret! Ik wens jou ook een prachtig en gezond 2017! En wat jij zegt is precies wat ik wil bereiken met mijn werk; dat er van alles te ontdekken valt en dat je je eigen verhaal kan maken bij mijn schilderijen…