Geboortekaartje voor Dean

Wat een ongelooflijke eer – ik mocht voor goede vrienden hun geboortekaartje ontwerpen!

Ik nam bij het bespreken van het ontwerp een aantal schetsen mee en het oog viel meteen op de kleine prins met (toen nog) houten eendje. Of ik het eendje kon vervangen door het houten hondje van hun dochter. Ter plekke schetste ik het hondje, inclusief de butsen en de kenmerkende pleister. Ik ben supertrots op het resultaat en nog trotser op mijn vrienden die vorige week hun prachtige zoon Dean kregen!

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *