Contact

Heb je een vraag of heb je interesse in een bepaald werk? Neem contact op via het formulier of info@lisetteeisenga.nl.

De gegevens die je invult op dit formulier worden gebruikt om contact met je op te nemen over jouw vraag. Ze worden niet bewaard en niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Meer informatie over het gebruik van jouw gegevens.

 

Vrijblijvende bezichtiging

Het is mogelijk om schilderijen eerst vrijblijvend te bezichtigen in Hillegom. Woon je in de regio Kennemerland, Duin-en Bollenstreek of Leiden dan kan ik ook bij je langskomen met een of meer schilderijen. Neem contact op voor een afspraak. Een expositie is ook een mooie manier om werk in het echt te bekijken. Zie de agenda voor een overzicht.

Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek

De schilderijen in de collectie van Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek kun je bekijken in de galerie in Hillegom. Neem voor meer informatie, lenen of kopen van werk contact op met de kunstuitleen.

Prijzen, verzending en retourneren

Genoemde prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten. Schilderijen kunnen op afspraak worden afgehaald in Hillegom of worden verzonden via Post.nl. Bestellingen worden beschermd verpakt en verzekerd verzonden. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan mag je deze, onbeschadigd en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na de datum van ontvangst retour sturen. De verzendkosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening en dienen te geschieden via (aangetekende) pakketpost.