VOL! 12 november 2019: Workshop abstract schilderen

Tijdens de Nationale kunstweek geef ik op dinsdag 12 november van 19.30-22.00 uur een workshop abstract schilderen in het atelier van Anita van Diemen aan de Heereweg 61 in Lisse.

Abstract schilderen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met mijn aanpak maak je op een leuke en eenvoudige manier in 2 uur een prachtig abstract kunstwerk. Eerst maken we op doek een ondergrond in felle kleuren. Daarna schilder je hier een abstracte voorstelling op die je uitwerkt in – mijn kenmerkende – zachte kleuren. Natuurlijk ben je helemaal vrij om hier je eigen draai aan te geven. De workshop is ook geschikt voor beginners.

La Pajarita acryl

Tijdens de workshop werken we met La Pajarita acryl, een nog niet zo’n heel bekend merk. De uitgelezen kans om deze verf eens te proberen!

Informatie

Datum en tijd: dinsdag 12 november, 19.30-21.30 uur
Locatie: Atelier Anita van Diemen, Heereweg 61
Zelf meenemen: (verf)schort
Bijdrage: €10,00 p.p.

Aanmelden

Deze workshop zit inmiddels vol. Wil je op de reservelijst of wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops? Mail naar: info@lisetteeisenga.nl

Author: Lisette

Met de natuur en ‘gevonden materialen’ als inspiratiebron maak ik eigenzinnige schilderijen, tekeningen en ontwerpen van textiel. Heb je een vraag of heb je iets gezien dat je mooi vindt? Neem gerust contact op. Meer zien? Bekijk de collectie of neem een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *